Andaman Islands, 2016-03

Det blev bara två och en halv fiskedagar av fyra inplanerade under senaste jobbresan till Kolkata och Andamanerna. Två dagar med Qutub och Guys Andaman Gamefishing, och en halvdag med David från Barefoot som fick ta över efter att Mike dumpat oss för ett annat sällskap. :-( Mycket klödd denna gång, men ändå några riktigt fina fighter att se tillbaks på. Qutub och Guys båt Calypso är tveklöst den bästa båten i Havelock just nu. Man kan fiska fyra personer från den och jag hade inte tvekat på att göra en “over night trip” till tex Invisible Banks eller Barren Island på den. En presenning och något att ligga på, så kommer man sova som en kung. Rama som var skip med Mike hos Barefoot tidigare, rattar numera Calypso.
Jag bodde på Barefoot Scuba Resort på Havelock, och det är en trevlig del av ön, precis på gränsen mellan beach number 3 och 5.
Allt som allt är Andamanerna ett intressant resmål än, men strulfaktorn i Indien är grymt hög och det tar lång tid och mycket krafter att ta sig till och från Andamanerna. Det får nog dröja minst ett år innan nästa besök. Bilderna är lite blandad kompott från fisketurerna, Havelock och Kolkata.

Shared

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>