Abborre i Ishöj, mars 2014

Eric B är en flitig fiskare och emedan han gärna åker med på internationella fiskeäventyr som jag organiserar, så är han inte sen på att dra med mig till nya destinationer hemmavid. Den 5.e mars 2014 bar det av till legendariska Ishöj i Danmark. Resan gick över bron, och det var ganska lätt att hitta, speciellt eftersom Eric varit där tidigare flera gånger. Jag tror det är rätt ordning på skyltarna i bildkollaget. :-)
Fisket var trögt men ändå kul med en och annan abborre som kom upp. Tydligen brukar det vara otroligt mycket bättre, med många abborrar över kilot. Jag testade med spinn och med flugspö, men endast jigg och spinnare levererade. Just den dagen vi var på besök var det inte många som fiskade så det var lätt att hitta plats, men det kan tydligen vara tjockt med fiskare vissa dagar. Platsen är inte direkt naturskön, men riktar man blicken åt rätt håll känns det i alla fall som en hyfsad naturupplevelse. Mer information finner man på följande sidor.
Ishöj Sportfiskeklubb
Strandparken

Ishoj_2014_med_Eric_2
Ishoj_2014_med_Eric_3
Ishoj_2014_med_Eric_6
Ishoj_2014_med_Eric_4

Ishoj_2014_med_Eric_1

Shared

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>