Dvalan är över!

Nu är dvalan över och det är återigen dags att posta lite bilder och fiskeanteckningar här i den lilla fiskedagboken. Som synes har sidan fått sig en överhalning. E-posta gärna mig om Du hittar fel eller konstigheter. Hemsidans katatoni till trots fiskar jag en hel del, både på varmare breddgrader och här hemma i norden. Mina pojkar verkar tillika riktigt intresserade av fiske, i alla fall vissa dagar, och då är det ju extra kul med en liten fiskedagbok. Bilderna nedan är från en tur jag och Hugo tog till Svingeln i juli i år. På ett trettiotal kast blev det tre landade öringar och några bommade hugg. Fint kvällsfiske med andra ord. Hugo ville att vi skulle släppa alla fiskarna, så dom fick simma tillbaks igen.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder och information om bland annat Andamanerna, Kenya, Panama och Maldiverna under hösten, så välkommen tillbaks till henric.nu! :-)

Svingeln
Svingeln2
Svingeln3
Svingeln4
Tagged with: , ,

Shared

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>